Kindercoaching na scheiding: kind weer in balans

Heeft jullie kind het moeilijk met jullie scheiding? Samen in Spel helpt jullie kind(eren) de echtscheiding een plekje te geven en een nieuwe balans te vinden.

  • Gaan of zijn jouw ouders gescheiden?
  • Heb jij vragen die je niet durft te stellen?
  • Heb je vervelende gedachtes over de scheiding van jouw ouders?
  • Wil je graag met iemand praten?
  • Zit je niet lekker in je vel?

Is ‘Ja’ het antwoord op één of meerdere vragen? Of zijn er andere redenen waardoor jij denkt dat Kindercoaching na scheiding kan helpen? Dan kan Kindercoaching na scheiding uitkomst bieden. Als je twijfelt of Kindercoaching na scheiding de juiste weg naar oplossingen is, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Kindercoaching

Emoties en veranderingen verwerken

Bij Kindercoaching na scheiding ondersteunen wij kinderen om om te gaan met de scheiding van hun ouders. Tijdens en na een scheiding vinden er vaak veel veranderingen plaats die invloed hebben op de kinderen. Daarnaast ervaren de kinderen veel emoties en gedachtes over de scheiding. Kindercoaching na scheiding helpt kinderen om deze veranderingen en emoties te verwerken. De Kindercoaching na scheiding wordt afgestemd op de leeftijd en de behoeftes van het kind. De Kindercoaching kan doormiddel van gespreksvoering en ondersteund worden door werkboeken, creatieve methodes en spel.

Het is in sommige gevallen mogelijk om de kosten van Kindercoaching na scheiding vergoed te krijgen door de gemeente. Voor meer informatie hierover zie vergoeding.

sis-kind

Voor meer informatie over Kindercoaching na scheiding neem gerust contact met ons op.