Pleun Bouman

Pleun is mede-eigenaar van Samen in Spel. Zij heeft haar kennis en ervaring opgedaan in de (LVB) jeugdzorg, op het gebied van (v)echtscheiding, partnerproblematiek, en als intensieve ambulante gezinsbehandelaar. In het contact werkt zij vanuit betrokkenheid, respect en verbinding met de gedachte dat hulp altijd moet aansluiten bij jouw behoefte. Pleun onderzoekt samen met jou waar jij verandering in wil, hoe jij deze verandering kan verwezenlijken en wie jou daarbij kan ondersteunen. Pleun kan jou als DEES begeleider, mediator, gezinsbehandelaar en (kinder)coach en bij diverse individuele en gezamenlijke vraagstukken ondersteunen.

Rosana Kleinlugtebeld

Rosana heeft als psycholoog NIP jarenlang in de basis GGZ gewerkt bij Psychologenpraktijk SPEL. Zij is mede-eigenaar van Samen in Spel en heeft ruime ervaring in de behandeling van volwassenen, kinderen, gezinnen en echtparen. Voor elke vorm van problematiek helpt zij jou op weg. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld traumatherapie zoals EMDR, cognitieve gedragstherapie of door middel van systeemgerichte gesprekken. Hiernaast begeleidt zij echtparen in relatietherapie om te werken aan een evenwichtigere en prettigere relatie aan de hand van zowel EFT als CGT. Tevens is zij erkend Registermediator Mfn en DEES begeleider bij vechtscheidingen. Haar visie is dat mensen alles in huis hebben om te groeien en zij benadrukt jouw, of jullie, kracht. Zij helpt je richting te geven en houdt je een spiegel voor als dit je verder helpt. Zij kijkt samen met jou naar de behandeling die bij jou past en voor jou prettig voelt.

Lianne van Lith

In 2000 startte Lianne van Lith een van de eerste gespecialiseerde familiemediation-praktijken in Nederland. Naast mede-eigenaar van Samen in Spel is Lianne onder meer auteur, opleider en (methodiek)ontwikkelaar. Lianne is een betrokken vertrouwenspersoon die knelpunten zo praktisch mogelijk probeert op te lossen. In individuele en gezamenlijke processen vooral op het gebied van (ex) partnerschap, ouders en kinderen blinkt Lianne uit. Oprechtheid naar jezelf en de ander, begeleiding in het blijven communiceren met elkaar, of in het hernieuwde contact aangaan, staat daarbij centraal. De visie van Lianne is dat iedereen, jong en oud, de eigen oplossing voor de eigen situatie in zich heeft en dat zij kan bijdragen om deze (weer) binnen handbereik te hebben.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.